07.05.2008: Vilja fyller 1 år

Hipp Hurra!
Vilja fyller 1 år, og dagen har blitt feiret med kotelett til middag og fetter Oscar Fransk Bulldog på besøk. Artig, synes Vilja, selv om han er treg til å løpe... ;) I presang har Vilja fått sin egen sovepose og skal til helgen få være med far på overnattingstur i skogen. Det gleder far seg til :)

Vi gratulerer også Viljas søsken, Cruella og Conan, med dagen!

Vilja1aar.jpg

09.09.2007: Vilja 4 måneder

Fredag 7. september fylte Vilja 4 måneder :) Det ble stor stas med ekstra mye leverpostei og dyreprogram på TV (Vilja liker å se på Animal Planet). Hun begynner virkelig å bli en liten dame - eller skal vi si prinsesse på erten? Ja, vi skjemmer henne nok litt bort, men hun gjør seg også fortjent til det...:) Det være seg i et særdeles godt lynne, rett og slett en fryd å ha i huset! (ikke like stor fryd å ha i bilen...) Vi går på valpekurs - Vilja synes riktig nok det hadde vært mye morsommere og brukt timen på å leke med de andre valpene, enn å trene på "sitt og bli" - det er jo så kaldt i rompa! Ellers ser det ut til at Vilja trives godt med tilværelsen - og da gjør vi det også, det er akkurat sånn det skal være :)

02.09.2007: Snart 4 måneder

Vilja er nå snart 4 måneder gammel - utrolig hvor fort tida går!
Idag fikk hun sin første "pokal" (tennisball) da hun vant løpekonkurransen for valper på bruksdagen i Maridalen, arrangert av Oslo Hundeskole :)

Her ser du en sliten Vilja som passer godt på premien sin.


Bilder fra da Vilja var 10 uker gammel har vi lagt ut nå. Hyggelig å mimre, synes vi (det har ingenting å gjøre med at vi er trege...) ;)
Det blir lagt ut nye bilder og mer tekst i anledning Viljas 4-måneders dag!

08.07.2007: Første uka

Nå har Vilja vært hos oss i sju dager og seks netter, og begge deler går strålende! Hun leker, spiser, sover, tisser og bæsjer, akkurat som en liten valp skal - sistnevnte gjør hun først etter å ha sagt ifra ved døra! (i hvert fall NESTEN hver gang...) I tillegg sitter hun på kommando, holder på å lære "dekk", og biter seg selv i halen - vi er veldig stolte! ;D I går var vi på kafétur og tok t-bane, det var spennende med lyder, folk og fugler! Vi ser alle sammen frem til nye utfordringer... :)

02.07.2007: endelig :)

Vilja har kommet hjem! :D
Turen gikk kjempebra, Vilja sovnet på fanget til Ingunn - tydelig at hun hadde vært ute på biltur før, takk til Thale og KK :)
Etter litt snusing i sitt nye hjem og knasking på et griseøre sovnet hun som en stein inne i buret sitt. Men det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå den første natta...

25.06.2007: Andre besøk hos valpene

Nå er det bestemt hvem av jentene som skal hjem til oss!
Lille Replica's Curiosity Killed the Cat heter fra nå av Vilja til hverdags :)

Nye bilder fra vårt andre besøk hos valpene finner du i galleriet.

08.06.2007: besøk hos valpene

Nå har vi besøkt valpene for første gang :-)

Ingunn
Se bilder i galleriet!

Det har vært lang ventetid for oss, men fredag 8. juni fikk vi endelig besøkt valpene for første gang. På bildet over ser du en strålende fornøyd Ingunn.
plants